15 May 2013

Aktiviti-aktiviti sesi Oktober 2012 - Mac 2013

     Assalamualaikum dan Salam 1 UiTM

   Setelah sekian lama blog ini tidak digunakan, saya sebagai exco multimedia akan cuba sebaik mungkin untuk mengaktifkan kembali blog Faccsys ini.. Oleh itu ingin saya memaklumkan bahawa kelab Faccsys bagi sem ini memilih ahli jawatankuasa yang baru..

  Bagi sesi Oktober 2012 - Mac 2013, pelbagai aktiviti yang telah kami (ahli jawatankuasa Faccsys) jalankan.. Antaranya ialah :

   Kemaskini Papan Kenyataan Faccsys   Memperkenalkan Ahli Jawatankuasa

Kami memperkenalkan ahli jawatankuasa yang baru kepada semua pelajar kos perakaunan.. Oleh itu, sebarang aktiviti atau terdapat masalah boleh merujuk kepada kami.. Pada masa itu juga kami menyenaraikan aktiviti-aktiviti yang kami akan jalankan sepanjang kami menjadi MT dan Exco Faccsys..

  Anda boleh melihat ahli jawatankuasa yang baru di Committee Members.

   Sport Day

Exco Sukan & Rekreasi telah mengadakan satu aktiviti sukan yang melibatkan semua pelajar uitm Dungun dan melibatkan pelajar kos perakaunan dari UiTM Chendering.. Ini dapat merapatkan hubungan pelajar UiTM Dungun dan UiTM Chendering..

  Futsal, memanah dan badminton antara permainan yang dipertandingkan..

 


   Ceramah Setia Hujung Nyawa

Exco Pembangunan Insaniah telah mengadakan satu ceramah melibatkan semua pelajar UiTM Dungun untuk memantapkan iman dan setia mereka terhadap Allah.. Pada masa yang sama, markah KI Kolej bagi pelajar part 2 turut diberi..

  Kami telah menjemput penceramah luar iaitu ... untuk memberi ceramah.. Setelah tamat ceramah tersebut, kami telah mengadakan cabutan bertuah sebagai penghargaan kepada pelajar yang hadir..


No comments:

Post a Comment